Obdobie socializmu sa nieslo v znamení predmetov, ktoré v dnešnej dobe nájdeme už len veľmi ťažko. Určite si ich pamätáte aj vy, pretože ste ich buď vy alebo vaši rodičia určite mali v domácnosti. Avšak dokážete identifikovať každý z nich? Pripravte si pero a papier, tento retro kvíz vám ukáže, ako dobre si na ne spomínate! 🙂

Čo sa nachádza na obrázku?

1.

a) vianočné ozdoby

b) naušnice

c) dekorácia do bytu

2.

a) ďalekohľad

b) krasohľad

c) bublifuk

3.

a) frisbee

b) rotačná podložka na cvičenie

c) podložka pod hrniec

4.

a) voda do odstrekovačov

b) voda do žehličky

c) čistič okien

5.

a) med

b) lepidlo

c) sirup

6.

a) praker na koberce

b) bytová dekorácia

c) ozdoba na vchodové dvere

7.

a) baterka

b) ďalekohľad

c) pomôcka na pretláčanie zemiakov

8.

a) ľadová čokoláda

b) ľad

c) zmrzlina

9.

a) mlynček na kávu

b) mlynček na orechy

c) šľahač

10.

a) žuvačka proti prechladnutiu

b) cukríky proti prechladnutiu

c) čaj proti prechladnutiu

.

.

.

Správne odpovede:

  1. a)
  2. b)
  3. b)
  4. c)
  5. b)
  6. a)
  7. a)
  8. c)
  9. c)
  10. a)

Zdroj/Foto: facebook

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here